Fatih Anadolu İmam Hatip Lisesi

Vizyon: Milli ve manevi değerleri benimsemiş ve bunun bilincinde olan, analitik düşünen, bilgiyi üreten ve paylaşan, öz güven duygusuna sahip, kendisi ile barışık, ailesine, milletine karşı sorumluluk bilincine sahip bireylerin yetişmesinde çözüm sunan bir anlayış geliştirmektir.

Misyon: İnsani, ahlaki, milli, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen ve geliştiren; duygu ve düşünce dünyasında aklı hür, vicdanı hür, bağımsız evrensel ahlaki değerlerin bilincinde olan; sosyal ve siyasal hayatımızın her alanın belirli kalıplara, ön yargılara ve anlayışlara mahkum olmadan milli ve manevi değerlerimizi ve bunların yayılmasında çaba sarf eden İmam Hatip ruhunu taşıyan nesiller yetiştirmektir.

Başarılar: 2019 Sözel Alanda Türkiye 398. Muhammet BALCI

Pansiyon Bilgileri: Yok
Isınma: Doğalgaz-Kalorifer
Yabancı Dil: İngilizce Arapça
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Sevgi Dolsun Kumbaram Projesi Okuyorum Projesi

WEB - https://nfaihl.meb.k12.tr

Adres - Konak Mahallesi Lise sokak No6 Nilüfer/Bursa

Öğretim Şekli :Tam gün

Yerleşim Yeri - İzmir yolu migros karşısı, orhaneli yolu carrefour karşısı, eker süt çiftliğine 100 metre uzaklıktadır.

Adres - Konak Mahallesi Lise sokak No6 Nilüfer/Bursa

Ulaşım Okulumuz Nilüfer metro istasyonuna 2 dk yürüme mesafesinde olup ayrıca Yıldırım Caddesinden geçen 6/A ve 6/E numaralı ve terminal otobüslerinden 92 ve 93 numaralı otobüslerle ulaşılabilecek konumdadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Bursa ili merkez ilçesi Nilüfer´de bulunmaktadır.