BURSA / NİLÜFER - Fatih Anadolu İmam Hatip Lisesi

Fatih Anadolu İmam Hatip Lisesi

Konak Mah.Yıldırım Cad. Lise Sk. No6 Nilüfer/Bursa
Vizyon
Milli ve manevi değerleri benimsemiş ve bunun bilincinde olan, analitik düşünen, bilgiyi üreten ve paylaşan, öz güven duygusuna sahip, kendisi ile barışık, ailesine, milletine karşı sorumluluk bilincine sahip bireylerin yetişmesinde çözüm sunan bir anlayış geliştirmektir.
Misyon
İnsani, ahlaki, milli, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen ve geliştiren; duygu ve düşünce dünyasında aklı hür, vicdanı hür, bağımsız evrensel ahlaki değerlerin bilincinde olan; sosyal ve siyasal hayatımızın her alanın belirli kalıplara, ön yargılara ve anlayışlara mahkum olmadan milli ve manevi değerlerimizi ve bunların yayılmasında çaba sarf eden İmam Hatip ruhunu taşıyan nesiller yetiştirmektir.
Bağlantı :ADSL (1 Mbit)
Öğretim Şekli :İkili ve Tam gün
Doğalgaz-Kalorifer
Ulaşım
Okulumuz Nilüfer metro istasyonuna 2 dk yürüme mesafesinde olup ayrıca Yıldırım Caddesinden geçen 6/A ve 6/E numaralı ve terminal otobüslerinden 92 ve 93 numaralı otobüslerle ulaşılabilecek konumdadır.
Yerleşim Yeri
İzmir yolu migros karşısı, orhaneli yolu carrefour karşısı, eker süt çiftliğine 100 metre uzaklıktadır.