Sevgi Dolsun Kumbaram Projesi

18.02.2016 1880

Okullarımız öğretmen, öğrenci ve velisiyle büyük bir ailedir. Fatih Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak bizler de okulumuz öğrencilerinden maddi durumu iyi olmayanların eğitim-öğretim ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için "SEVGİ DOLSUN KUMBARAM" Projesi ile yola çıkmış bulunmaktayız.

Bu proje ile okul yönetimi ve öğretmenlerden oluşan komisyon tarafından çalışmalar yürütülecektir. Bu anlamda her sınıf adına alınan kumbaralar sınıflardan sorumlu öğrencilerin nezaretinde her ayın 15 ile 20si arası sınıflarda gönüllü bağış toplayarak toplanan yardımlar komisyon tarafından ilgili banka hesabına yatırılarak burs verilecektir.

Yapılacak olan yardımlar "Sağ elin verdiğini, sol elin görmediği" anlayışı ile sadece komisyonun bilgisi dahilinde yapılacaktır. Projemizin kısa zamanda güçlenmesi ve daha fazla öğrencimize ulaşılması için yapılacak gönüllü bağışların öğretmenlerimiz, velilerimiz ve kamuoyunca desteklenmesini bekliyoruz. Bu vesile ile yapacağınız yardımları doğrudan ilgili banka hesabına yatırabileceğiniz gibi, okul proje ekibine de teslim edebilirsiniz. Yapılan tüm yardım ve bağışlar, aylık gelir ve gider olarak okulumuz internet sitesinde ilan edilecektir.

Hesap Bilgileri

Nilüfer Fatih Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü