Muhsin GÖKER - Okul Müdürü

1969 yılında Denizli´de doğdu. Sevindik İlkokulu´da, ortaöğrenimini 1980-1987 yıllarında Denizli İmam Hatip Lisesi´nde tamamladı.1993 yılında Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi´nden mezun oldu.2017 yılında Gaziantep Üniversitesi Eğitim Yönetimi Teftişi Planlaması ve Ekonomisi alanında Yüksek Lisansını tamamladı. Sırasıyla;

Kocaeli İzmit Çelik Halat Lisesi, Bursa Yıldırım Akıncıtürk İhsan Dikmen İlköğretim Okulu, Yıldırım İpekçilik Anadolu İmam Hatip Lisesi, Yıldırım İhsan Dikmen 4 İlköğretim Okulu, Yıldırım Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu, Yenişehir Kavaklı İlköğretim Okulu, Nilüfer Havva Aslanoba Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi, Osmangazi Üftade İmam Hatip Ortaokulu´nde öğretmen, müdür yardımcısı müdür başyardımcısı ve müdür olarak görev yaptı.2019 Yılında 2 temmuz itibariyle  Fatih Anadolu İmam Hatip Lisesi´nde  çalışmaktadır. Evli üç çocuk babasıdır.

(224) 451 1834 (224) 451 4848 Eposta